Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted on Nov 19, 2012 | 2 comments

Wesley.nl geheel vernieuwde website!

Wesley.nl geheel vernieuwde website!

Vandaag 19 november is het zover, mijn geheel vernieuwde website is online.De aankomende week zal er nog dagelijks aan mijn website gewerkt worden, zodat echt alle informatie, mijn facebook en twitteraccounts  aan elkaar gekoppeld worden.

Ook mag ik vandaag de titel van mijn nieuwe single prijsgeven. ´JULIA`, een nummer waar ik heel trots op ben en minstens zo trots ben ik op mijn videoclip.
Binnenkort kan ik jullie de releasedatum bekend maken.

Houd mijn site dus goed in de gaten en natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden, daarom zie ik reacties graag tegemoet.

2 Comments

  1. Ja, het is zover, vandaag zijn de patatten geplant. Mijne jo heeft dat nog vlug gedaan voor hij morgen een bezoekje moet brengen aan het ziekenhuis.

  2. Lieve Julia, Morgen is het al weer een jaar geleden dat we afscheid van je moesten nemen. Het lijkt nog maar zo kort geleden. Ik moet nog steeds erg vaak aan jou en je dappere gevecht tegen de ziekte denken en natuurlijk aan je gezin en familie die jou iedere dag zo moeten missen. Vandaag liep ik met onze gezamelijke nicht Irene over het strand van Castricum en zagen daar een vrouw lopen die enorm op jou lijkt zoals je hier boven op de foto staat; dat kan geen toeval zijn. Je zult ongetwijfeld heel erg trots zijn op Jan, Maarten, Lisa en je ouders die, ondanks hun grote verdriet hun leven zo goed mogelijk proberen op te pakken. Ik ga ervan uit dat jouw energie nog steeds om hen heen is en hen de kracht geeft om dit mogelijk te maken.