Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Posted on Okt 25, 2019 | 0 comments

Krijgt Wesley er een nieuwe carrière bij?

Al jaren staat Wesley wekelijks op alle podia van ons land.
Uitverkochten concerten een eigen real-life soap op SBS6 en Omroep Brabant.

Je zou haast denken; wat kan er nog bij?

Juist! Presentator! Aankomende zaterdag 26 oktober heeft Wesley de eer gekregen om het programma “Goud van Brabant” te presenteren. Een programma over het erfgoed in Brabant.

“Ik werd gevraagd om in ons eigen mooie erfgoed van Brabant te duiken. Een mooi, maar ook spannend, onderdeel wat ik mocht doen was het smokkelen in Brabant. Ik had de eer om een oud commies, maar ook een echte smokkelaar, te mogen ontmoeten en te interviewen. Dit was een leuke uitdaging. Wat mij vooral aanspreekt zijn de mensen, ieder mens heeft mooie originele verhalen die voor hun en daardoor voor mij ook belangrijk zijn en doorgegeven moeten worden. Nu ik 33 ben ga je steeds meer het mooie zien van je omgeving en de verhalen die daarbij horen. Daarnaast is het voor mij een groot goed om mooie dingen en verhalen te blijven gedenken, hierdoor blijven ze in ons leven. Naast het verleden kijk je altijd naar het nu en de toekomst en dit samen brengen maakt een zeer leuke variatie van het programma “Goud van Brabant “ en het is een eer om hier een onderdeel van te mogen zijn”.

Op de vraag of dit naar meer smaakt kan Wesley kort en krachtig zijn, “ je weet nooit wat de toekomst brengt en wat er op je pad komt, ik vond dit een fantastische aanvulling en voor mij smaakte dit zeker naar meer. ”

Goud van Brabant brengt mensen met elkaar in gesprek over het heden, het verleden en de toekomst. Deze verhalen worden uitgezonden in het tv-programma ‘Goud van Brabant’ op Omroep Brabant. Voor meer informatie over het project kun je kijken op de website van de makers van dit mooie programma.

www.goudvanbrabant.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *