Pages Menu
TwitterFacebook
Categories Menu

Nieuws

Wesley’s nieuwste single ‘Ik heb een gouden ring voor jou’ is een feit!

Posted by on 11:07 in Nieuws, Topnieuws | 0 comments

 

“Deze muziek mis ik al jaren!” Dat waren de woorden van Wesley toen hij de eerste keer ” Ik Heb Een Gouden Ring Voor Jou” hoorde.

Al jaren is Wesley uit zijn geliefde Tilburg niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld.
Met diverse hits, uitverkochte concerten en een eigen reality soap heeft hij vele mensen gelukkig kunnen maken met zijn mooie liedjes.

Nu, eind 2016 laat Wesley weer van zich horen.
Na een lange zoektocht naar repertoire konden ze de Hit maar niet vinden. Na enkele gesprekken heeft Wesley Riny kunnen overtuigen om de pen weer in eigen hand te nemen. “Riny, je hebt zoveel hits gescoord, schrijf nu eens een liedje voor mij met muziek die ik al jaren mis.”

Een week later kwam het verlossende woord.
Riny belde met Wesley en zei, ik denk dat ik iets heb geschreven waar we naar op zoek zijn.
Hij schreef de nieuwe single”Ik Heb Een Gouden Ring Voor Jou” met de echte sound waar miljoenen platen van verkocht zijn.
Met het herkenbare heldere stemgeluid van de altijd goedlachse Brabantse volkszanger.

Een echt levenslied zoals ze vroeger door heel Nederland galmden.
“Ik Heb Een Gouden Ring Voor Jou” ja,…….. Wesley is inmiddels getrouwd, dus hij wacht niet meer op een gouden ring, maar…………………. wel op een HIT!

Promotie: Nel van Olm
Management: YNOS Music
Boekingen: 0610600242

Wesley en Jessica zijn getrouwd!

Posted by on 16:54 in Nieuws | 0 comments

 

TILBURG – De Tilburgse zanger Wesley (29) is vrijdagmiddag getrouwd met zijn Jessica. De twee zijn al twaalf jaar bij elkaar. Ze trouwden vrijdag voor de wet. Het grote feest volgt later.

De trouwdag is met zorg uitgekozen, vertelt Wesley. Vrijdagavond startte namelijk de Tilburgse kermis. “Jessica en ik hebben op de eerste dag van de kermis in 2003 verkering gekregen”, legt de zanger uit. Zenuwachtig voor de grote dag was hij niet. “Ik ben blij dat het zover is en dat ik Jessica na zo lang samenzijn officieel mijn vrouw mag noemen”, vertelde Wesley van tevoren.

 

Wesley met zijn gezin!

Stem nu op Wesley in de “Radio NL top 1500”

Posted by on 11:32 in Nieuws | 0 comments

Ik heb jou hulp nodig !! Geef je stem op 1 of 5 van jou favorieten wesley liedjes en stem deze in de top 1500 ga naar de site en win geweldige prijzen ! Dank voor je stem

Je mag iedere 24 uur stemmen

http://www.radionl.fm/top1500/

Wesley weer helemaal terug

Posted by on 11:37 in Nieuws | 0 comments

Wesley weer helemaal terug

Wesley is er een tijdje uitgeweest. Hij heeft volop de tijd genomen om papa te zijn. “Ik heb een prachtige dochter van bijna twee jaar , Liz en heb de afgelopen tijd veel tijd met haar doorgebracht, dat is een bewuste keuze geweest. Ik heb wel opgetreden, maar verder eigenlijk niet”. Nu is Wesley terug van weggeweest met de single “Julia”, waarmee hij het goed doet in het land. Ook is hij bezig met een nieuwe single die begin 2014 uit zal komen. “Daar zijn we druk mee bezig. Deze single ligt nog niet klaar, we zijn druk bezig met schrijven. Binnenkort ga ik de studio in en dan gaan we de single opnemen”. Wesley zingt al vanaf zijn twaalfde jaar en maakt platen sinds 2000. In dat jaar kwam zijn eerste single uit “Bedankt”. “Ik ben er weer helemaal. Julia doet het goed en we zien wel wat de komende tijd gaat brengen”. Met dank aan Annemiek Cornelissen.


Bron: TV Oranje

Wesley.nl geheel vernieuwde website!

Posted by on 12:13 in Topnieuws | 2 comments

Wesley.nl geheel vernieuwde website!

Vandaag 19 november is het zover, mijn geheel vernieuwde website is online.De aankomende week zal er nog dagelijks aan mijn website gewerkt worden, zodat echt alle informatie, mijn facebook en twitteraccounts  aan elkaar gekoppeld worden.

Ook mag ik vandaag de titel van mijn nieuwe single prijsgeven. ´JULIA`, een nummer waar ik heel trots op ben en minstens zo trots ben ik op mijn videoclip.
Binnenkort kan ik jullie de releasedatum bekend maken.

Houd mijn site dus goed in de gaten en natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie ervan vinden, daarom zie ik reacties graag tegemoet.

Gaaf optreden

Posted by on 17:07 in Topnieuws | 0 comments

Gaaf optreden

weer een lekker gaaf optreden gehad. Heerlijk om weer voor zoveel mensen te mogen optreden.

Opname videoclip

Posted by on 16:41 in Topnieuws | 3 comments

Opname videoclip

Alle shots voor mijn videoclip van de nieuwe single zijn opgenomen. Er is op verschillende locaties gefilmd en ik ben reuze benieuwd naar het eindresultaat. Kan niet wachten….

Mijn nieuwe Single “Julia” ingezongen

Posted by on 16:25 in Topnieuws | 1 comment

Mijn nieuwe Single “Julia” ingezongen

Vandaag ben ik in de studio om mijn nieuwe single in te zingen. Heb er een super goed gevoel over. Ik kan verklappen dat het een mega gave single gaat worden.